Valitse autollesi sopivin Tectyl-ruosteenesto käsittely

Ruosteenesto kannattaa aina. Parasta se on kuitenkin tehdä uudelle tai korkeintaan kaksi vuotta käytössä olleelle ajoneuvolle. Katso alta, mikä Tectyl-ruosteenesto taso on sinulle sopivin, ja ota yhteys lähimpään Tectyl-ammattilaiseen.

Tectyl LongLife -kolmoiskäsittely

12 vuoden takuu

Tectyl LongLife -ruosteenestokäsittely on hyvä tehdä ennen auton käyttöönottoa tai viimeistään kahden vuoden ikäisenä. LongLife-käsittely ylittää FI-sertifiointivaatimukset. Käsittely on myös autonvalmistajien hyväksymä, jolloin auton omat takuut säilyvät edelleen. Käsittelyssä kaikki suojausta vaativat kohteet käydään läpi kahteen kertaan ja vaativammat kohteet kolmeen kertaan.

Tectyl Ohjelma -takuukäsittely

10 vuoden takuu

Tectyl Ohjelma -ruosteenestokäsittely on hyvä tehdä alle kahden vuoden ikäisille autoille. Tämä käsittely on FI-sertifioinnin mukainen. Käsittely on myös autonvalmistajien hyväksymä, jolloin auton omat takuut säilyvät edelleen. Tässä käsittelyssä kaikki suojausta vaativat kohteet käydään läpi kertaalleen ja vaativammat kohteet kahteen kertaan.

Tectyl Tehdastakuu Lisäturva

Tehdastakuu säilyy

Tectyl Tehdastakuu Lisäturva -käsittely tehdään autoille, joissa halutaan suojata vain pelkät alustarakenteet. Tämä käsittely on FI-sertifioinnin mukainen. Käsittely on myös autonvalmistajien hyväksymä, jolloin auton omat takuut säilyvät edelleen. Tässä käsittelyssä käydään kertaalleen läpi alusta ja alustan kotelorakenteet.

Hintaluokat

Alla näet suunta antavat arviot, missä hintaluokissa eri Tectyl-ruostesuojakäsittelyt liikkuvat. Kysy tarkka automerkkikohtainen hinta lähimmästä Tectyl-palvelupisteestä.

Lisätietoa ruosteenestosta

Esite (PDF)

Liikkeet

Tectyl NoiseStopping -käsittely

Ennen Tectyl NoiseStopping -käsittelyä alustasta irrotetaan käsiteltävien kohteiden suojamuovit. Alusta pestään ja kuivataan huolellisesti. Käsittelyn jälkeen kohteet kuivataan koneellisesti ja annetaan kuivua vielä vuorokausi ennen kokoamista. Tectyl NoiseStopping -käsittely tehdään aina ruosteettomalle maalipinnalle.

Esite (PDF)

 Tectyl tuotteet

Ruosteeneston ja äänenvaimennuksen tuotteet